Specialist in aanzoeksringen en trouwringen
Bauer Basics - Logo

Bauer Basics

Bauer Basics: prachtige oorbellen met losse hangers. Met Bauer Basics maak jij je eigen combinatie van oorbellen en hangers.

Sternglas

Horloges van Sternglas zijn ontworpen in Hamburg en maakt betaalbare uurwerken van kwaliteit, voor iedereen. Eerlijk, functioneel en to the point: dat is Sternglas.

TWISS

Handgemaakte sieraden van TWISS.

Made by Monique toe Water.

Minioro

Klein, fijn en persoonlijk. De collectie is verkrijgbaar in 14 karaats geelwit en roodgoud. Ook in zilver verkrijgbaar. Een ruime collectie van symbolen, letters, en diamantcollectie. Denk aan een geboorte- of verjaardagskado of om te zeggen hoeveel je van iemand houdt. Ook heeft Minioro een sieradencollectie.

Blush Jewels

Jong en hip merk. Elegante, verfijnde sieraden in 14 karaats gouden sieraden, met en zonder edelstenen. De collectie bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en colliers.

Rolf Cremer

Scandinavisch design sinds 1989. Dit merk valt op door zijn ongebruikelijke design. De modellen zijn discreet, tijdloos, geen slaaf van mode, eenvoudig en functioneel. De klassieke horlogekleuren zijn rood en zwart aangevuld met eigentijdse kleuren als eerbetoon aan de tijdgeest.

M&M

Sinds 1974 ontwikkelt in Düsseldorf. Ontwerper George Plum en zijn ontwerpteam maken horloges van roestvrij edelstaal en zijn voorzien van een quartz uurwerk. De sieradenlijn van M&M is strak en duurzaam. Gemaakt van edelstaal en anti allergisch.

JACOB JENSSEN

Tijdloos Deens design voor dames en heren, de klassieker van de toekomst. Stijlvolle en strakke ontwerpen. De kracht van Jacob Jensen is de eenvoud in vorm, kleur en functionaliteit.

Danisch Design

Een merk geïnspireerd door de schoonheid van Scandinavië en gefocust op materialen als titanium, roestvrijstaal en keramiek. Veel van hun modellen zijn in twee maten verkrijgbaar. En bovendien huidvriendelijk en licht in gewicht.

AUDAR

Ontstaan in 1975 te Barcelona. Zilveren sieraden ook gecombineerd met 18 karaats goud.

STEP BY STEP

Step by Step sieraden zijn ontworpen door Ursula Muller uit Zwitserland. De sieraden worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor haar armbanden, colliers, oorbellen en ringen gebruikt ze edelstaal, aluminium en rubber.

OTRA COSA

Ontstaan eind jaren 80 in Zwitserland. De sieradenlijn bestaat uit hangers, colliers, armbanden, oorbellen, ringen en broches. Alles gemaakt van kleurrijk aluminium in 18 kleuren.

La Mollla

Opgericht in 1987 in Italië door studente architectuur Tizania Redavid. Die werd geïnspireerd door een bezoek aan een fabriek die springveren maakten. Doormiddel van verenstaal en de authentiek Afrikaanse kunst is dit merk tot stand gekomen.

SILK

Bestaat sinds 2004 en is opgericht door Maarten Smetsers en Heidi van Leeuwen. Zijn tevens eigenaren van dit bedrijf. Silk is een stoer fashionable trendy zilver sieradenmerk, van Nederlandse bodem en wordt gemaakt in Azië.

Humphrey

Ontworpen in Oostenrijk door Roland Baldauf. Materialen: edelstaal en edelstaaldamask. Eventueel met edelstenen en diamanten.

CLIC

Nederlands sieradenmerk dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. De rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium, de vormentaal en de unieke magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op slimme wijze wordt toegepast.Nikkelvrij, anti allergisch, verkleurt niet en poetsen is niet nodig.

Sputnik jewellery

Ontwerper en kunstenaar Rado Konecknik ontwerpt edelsteen sieraden en vooral oorbellen.Ontworpen in Nederland en vervaardigd in Jaipur. Daarnaast heeft hij ook een kleine collectie colliers met edelsteen hangers, armbanden met edelstenen en gouden sieraden.

APERO

Opgericht in 1988 te Zwitserland door Mauro Morson. Hij staat voor hoge kwaliteit sieraden, terwijl de kleurrijke creaties van aluminium allang klassiekers zijn. Uitgevoerd in aluminium, edelstaal, koolstof en goud.

Bernstein

Italiaanse collectie sieraden 14 karaats geelgoud en witgoud, met en zonder briljanten. Naast de hangers en oorbellen staat de collectie bekend om de unieke aanschuifringen waarmee jezelf een ring opbouwt en eindeloos kunt combineren.

Raymond Weil

Sinds 1976 in Zwitserland. Raymond Weil is één van de meest prestigieuze uurwerkmakers uit de industrie. Met precisie, elegantie, kwaliteit en betrouwbaarheid.Muziek heeft altijd te midden van het Raymond Weil universum gestaan. Daarnaast heeft Raymond Weil verschillende muzikale samenwerking met o.a. artiesten, concerten, en music awards. Collectienamen zijn onder andere Toccato, Tango, Parsifal en Maestro. De horloges zijn allemaal voorzien van een saphire glas.

Fjory

Onze collectie bestaat uit Silgold. Dat wil zeggen 14 karaats goud met een zilveren kern hierdoor blijft de kans op beschadiging beperkt.

PICTO Watch

Bestaat sinds 1984. Hier wordt het uur aangegeven door de punt op de draaiende wijzerplaat, terwijl de minuten worden aangegeven door een conventionele wijzer.

PAS Diamonds

Dit bedrijf is in 1975 opgericht in Amsterdam. Pas Diamonds staat al 45 jaar bekend om haar prachtige veelomvattende collectie sieraden goud en diamant.

Antverpia

Hou je van diamanten en horloges?Met dit horloge heb je het allebei. Antverpia is het nieuwe officiële horlogemerk van het diamantmuseum in Antwerpen.